Vaatimattomuus-itsensä kehuminen.

Sain viimeksi perjantaina noottia turhasta vaatimattomuudesta. En valitettavasti kuulu niihin ihmisiin, jotka tuolla maailmalla huutavat tekemisiään isoon ääneen. Se sotii pahasti omaa luonnettani vastaan. Nyt siihen asiaan on sitten tultava muutos. Minun on kuulemma lopetettava turha vaatimattomuus ja alettava TODELLA isoon ääneen huutamaan omasta ammattitaidostani maailmalle. Asiakaskuntani on saatava tietää olemassaolostani.

Vanha sanonta vaatimattomuus kaunistaa kuulostaa ehkä joidenkin mielestä hyvältä, mutta EIHÄN SE KETÄÄN KAUNISTA! Aika raadolliseltahan tämä saattaa kuulostaa, mutta on valitettavasti ihan totta. Jotta saan ääneni kuuluviin, niin on pakko alkaa tulla esiin puskista ja kertomaan mitä kaikkea osaan. Tämä saa sitten varmasti skeptikotkin liikkeelle, mutta ei siinä mitään, sillä skeptikkona voin kertoa, että tämä on sitten kaikki totta!

 

Onnistumisprosenttini lapsettomuushoidoissa on tällä hetkellä 100%. En ole vielä tavannut ketään raskaaksi haluavaa, joka ei olisi raskaaksi tullut. Hallitsen myös odottavien äitien hoidot ja osaan auttaa synnyttänyttä äitiä maidon ”nousemisessa” ja muissa ongelmissa. Synnyttäneet äidit pitäisi ehdottomasti kaikki hoitaa refleksologian avulla aika pian synnytyksen jälkeen. Tätä asiaa ei tarvitse mielestäni edes mitenkään perustella. Kaikki synnyttäneet naiset tietävät, mitä he ovat käyneet läpi. He todellakin tarvitsevat hetken hemmottelua ja kehon ja mielen rentoutusta.

Vauvoja on ihanaa hoitaa. Heidän hoitamisensa on aina hyvin intensiivistä. Tällä tarkoitan sitä, että vauvojen kanssa on keskusteltava ja katsekontakti on säilytettävä. Hoitotulokset ovat loistavia. Aina ei vauvalla ole koliikkia, eikä tarvitsekaan olla vauvahierontaan tullakseen. Miettikää minkälainen kokemus synnytys on vauvalle? Voin kertoa, että aika monella vauvalla on niska kipeä synnytyksen jäljiltä. Vauvakin tarvitsee rentoutusta.

En ole hoitanut pelkästään vauvoja, vaan kokemusta on toki isommistakin lapsista. Lapsia on ylipäätään hienoa hoitaa senkin takia, koska hoitovaste on yleensä LOISTAVA. Olen tuolla sivuillani kertonut, mitä kaikkea lapsilta voi refleksologian ja kalevalaisen jäsenkorjauksen avulla hoitaa. Sieltä voi tarkemmin asiaa tutkia, mutta toivoisin enemmän ymmärrystä vanhemmilta, että lapsen astmaa, allergioita ja esim. refluksia pystytään hoitamaan muullakin kuin perinteisen lääketieteen keinoin. Omat hoitomenetelmäni tukevat loistavasti lapsen toipumista esim. astmasta. Tässä ei lisäksi ole mitään mystistä, vaan ihan silkkaa ammattitaitoa! Kaiken lisäksi lapset kokevat hoidot rentouttavina.

Aikuisten hoidoista voisinkin sitten puhua vaikka kuinka paljon. Sanottakoon, että en ole vielä tavannut ketään asiakasta, jota en olisi jollakin tavalla pystynyt auttamaan. Lisää tietoa löytyy sivuiltani. Nyt iski se vaatimattomuus!

Olen työssäni erittäin hyvä ja joka ikinen päivä pyrin vielä parempaan lopputulokseen. Toivotan sinut lukijani tervetulleeksi hoitooni.

Hyvää syksyä toivotellen,

Sari

Vastaa