Paula laulaa

Ajattelin kirjoittaa eräästä asiasta, jonka olen pitkään jo tiedostanut, mutta jonka vasta jokin aika sitten ymmärsin ja sanoin ääneen.
Olen huono kaikessa tekniikassa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos on olemassa laite, josta sanotaan, ettei sitä saa millään rikki tai sekaisin, niin valitettavasti minä onnistun näissä molemmissa asioissa! Aivojeni on ollut AINA vaikea ottaa vastaan kaikkea, mikä liittyy autoon ja kaikenlaisiin teknisiin vempaimiin. En tiedä, onko se sitten jokin sisäsyntyinen juttu, vai mistä se sitten johtuu. En vain kykene. Tilannehan menee siis näin: kerroin tässä taannoin miehelleni autooni liittyvästä ”ongelmasta” . Hän tiesi tietysti heti mistä on kysymys ja selitti miksi autoni tekee niin. Tämä on aina se kohta missä pitää pinnistellä. Koetan niin kauheasti ymmärtää mitä se mies selittää, mutta siitä ei yksinkertaisesti tule mitään, koska PAULA ALKAA LAULAA! Korvissani soi ”aikuinen nainen mä oon…”! Näen, että mieheni suu liikkuu ja selitystä tulee kauheasti! Meinaa ihan pakokauhu iskeä ja Paula vaan laulaa lujempaa korvissani! Paula lopettaa vasta, kun miehenikin lopettaa ja sitten sanon miehelleni lyhyesti Okei! En sitten taaskaan ymmärtänyt mitään hänen puheistaan ja Paula lauloi lujaa..korviin sattui.

Kerroin ystävättärelleni tästä ”Paula laulaa” asiasta ja hän sanoi, että hänellä on vähän samanlainen tilanne, kun mies haluaa selittää jotakin teknistä asiaa hänelle. Paula ei kuitenkaan laula hänelle, mutta hän miettii ihan muita asioita miehen pitäessä ”yksinpuheluaan”. En siis ole ainoa, joka ei kykene ”vastaanottamaan” teknisiä asioita. Meitä taitaa olla aika monta kanssasisarta!

Koetetaan silti kuunnella miesten selityksiä ja annetaan Paulan laulaa. Tiedättekös, osaan kuitenkin tarvittaessa vaihtaa autoon renkaan…Paulan laulaessa!

Mukavaa kesän odotusta kaikille!

Vastaa