top of page
sariaula ns_edited.jpg

Velasmooth-hoito on tarkoitettu selluliitin vähentämiseen, vartalon muokkaukseen, ihon kiinteyttämiseen, rasva-ja nestekertymien vähentämiseen, nopeuttamaan kudosten paranemista ennen ja jälkeen rasvaimun , venymäjälkien vaalentamiseen ja raskauden jälkeisen vauvamasun kiinteyttämiseen.

Velasmoothia voidaan käyttää koko vartalon alueella ja kasvoilla kaksoisleukaan ja poskialueen veltostuneeseen kudokseen.

 

Selluliitti tarkoittaa epätasaisia rasvakertymiä ihokudoksessa, jota esiintyy pääasiassa lantiolla ja reisissä, mutta myös muualla vartalolla. Ajan mittaan sidekudos kovettuu ja menettää joustavuuttaan, jolloin se vetää ihon pintakerroksia alaspäin ja saa rasvasolukammiot laajenemaan. Tällaista ihoa kutsutaan ”appelsiini-ihoksi”. Selluliittia esiintyy 80% kaikista yli 20 vuotiaista naisista painosta tai ruumiinrakenteesta riippumatta.

 

Selluliittia voi aiheuttaa mm.hidas aineenvaihdunta, kuona-aineiden kertyminen kehoon, perimä, hormonit ja ihon kudosrakenne.

Velasmooth hoitaa syvempiä ihonalaisia kerroksia ja muokkaa rasvakudosta. Aktivoimalla rasvakudoksen aineenvaihduntaa, Velasmooth-hoito pienentää rasvasolukkoa sekä kiinteyttää samalla ihoa. Hierovat rullat ja kevyt imu kiihdyttävät kudoksen toimintaa, veren-ja lymfankierto vilkastuvat, mikä vähentää nesteen kertymistä kudoksiin. Iho pinta tasoittuu, selluliitti vähenee ja iho näyttää pehmeämmältä ja kauniimmalta.

Velasmooth hoitosarja koostuu tavallisesti 5-12 hoitokerrasta 4-10 viikon aikana. Näkyviä tuloksia on havaittavissa jo 5 hoitokerran jälkeen. Kliinisissä tutkimuksissa todettiin reisien, vyötärön ja lantion hoikistuneen jopa 4,5 cm. Kaikki asiakkaat havaitsivat selluliitin vähentyneen ja ulkonäkönsä parantuneen.

                  Tervetuloa hoitoon 

bottom of page